Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

7. A csiklói orgazmus

 2013.05.09. 21:51

A legtöbb nő klitorális (csiklói) orgazmusra viszonylag könnyen képes. (A nehézséget a hüvelyi orgazmus megélése, megtanulása jelenti.)

A maszturbáció során már kamaszkortól kezdve felfedezzük a saját csiklónkat (aki eddig még nem tette meg, az sürgősen kezdje el!)

A csikló ingerlése azért is lényeges, hogy megtanuljuk felfedezni, szabályozni, befolyásolni az érzékeinket. Már a maszturbációnál is lényeges, hogy fejben teljesen „ott legyünk”, hiszen az elkalandozó gondolatok gátolják a szexuális élvezetet (egyedül és partnerrel is). Sok nő ilyenkor fantáziál, vagy – urambocsá – vizuális támogatást vesz igénybe. Igen, pornót néz. A nők is nézhetnek pornót. Ez segíti a koncentrációt, hogy csak a szexualitásra tudjunk koncentrálni. Ezt is meg kell tanulni. (Megérne egy tanulmányt, hogy vajon a figyelemzavarral küzdőket gátolja-e a szexuális élvezetekben a problémájuk, mert könnyen el tudom képzelni, hogy igen.)

Egészen más élmény azonban, ha más ér a csiklóhoz. Nekem már néha az is új, izgalmas élményt jelent, ha nem a megszokott kezemmel maszturbálok, ehhez képest pedig egyértelműen határozottan fokozott élvezet, ha más érinti meg a csiklómat. Van ennek egy különleges varázsa: ki vagyok szolgáltatva egy másik lény mozdulatainak, nem szabályozhatom, hogy most jobbra induljon a keze, vagy balra – hacsak nem irányítom folyamatosan, de miért is tenném, hiszen pont az jelenti a többletet az önmagam számára nyújtott élményhez képest, hogy ő irányít. A kiszámíthatatlanság, a kiszolgáltatottság kellemes. Egy kellemes, puha nyelv pedig még inkább érzéki élményt nyújt. Persze csak ha JÓL használják!

Sajnos nagyon sok nő maga sem tudja, hogy mi lenne számára igazán kellemes (még akkor sem, ha önmagát már alaposan felfedezte), vagy nem tudja megfelelően kommunikálni a partnere felé, hogy hogyan tudna valódi gyönyört okozni. A férfiak egy része pedig egyáltalán nem ismeri a női nemi szervet. Annyit lát, hogy „punci”, de ha meg kellene mutatnia, hogy konkrétan hol található a csikló, akkor bizony sokan komoly bajban lennének!

A pornóban annyit látnak, hogy a puncit kell izgatni valahogy, kézzel, szájjal, de hogy pontosan melyek azok a pontok, amelyek igazán érzékenyek, ahol az idegvégződések találhatók, azt nem tudják pontosan, ráadásul ez még egyénenként is eltérő lehet minden nő esetében.

(Nekem például a csiklóm bal oldala sokkal érzékenyebb, mint a jobb oldal, de ezt rajtam kívül nyilván senki nem tudhatja, én is csak maszturbáció közben fedeztem fel, és ha a partnerem automatikusan a jobb oldalt kezdi el valamiért ingerelni, akkor nem valószínű, hogy képes lesz orgazmushoz juttatni.)

A pornón szocializálódott férfiak gyakran esnek abba a hibába, hogy „lefetyelnek”, mint egy kiskutya a vizet, az egész nemi szervet nyalogatják, pedig vannak érzékeny és kevésbé érzékeny pontok. Ha egy nő számára nem okoz valódi élvezetet a manuális, vagy orális izgatás, akkor hajlamos legyinteni „á, hagyjuk, inkább dugjunk”. Ne hagyjuk!

Ha számomra fontos egy férfi, akkor igenis megtanítom, hogyan okozhat számomra valódi élvezetet!

De mivel még nőtársaim között is akadnak olyanok, akik maguk sem tudják, hogy mi okozna számukra igazi élvezetet, ezért az alábbiakban próbálom részletesen elmagyarázni, hogy mi az, ami a nők szempontjából lényeges. (Természetesen egyéni ízlések, preferenciák léteznek, ezért amit itt írok, az általánosságban értendő, minden nőt egyedileg fel kell fedezni, ami az egyik számára jó, az nem biztos, hogy a másik számára is jó lesz!)

A külső nemi szervek legérzékenyebb pontja a csikló. Az pedig, hogy érzékeny, azt valóban úgy kell értelmezni, hogy érzékeny, tehát nem illik letámadni! Amikor egy partnert „tanítok”, akkor az egyik leggyakrabban használt „utasítás”, ami elhangzik a számból, az az, hogy „Finoman!”. Mert a férfi azonnal be akarná habzsolni, pedig az általában kimondottan kellemetlen, legalábbis az elején! Akár kézzel, akár szájjal közelít a férfi a nőhöz, lényeges a fokozatosság. Eleinte csak finom mozdulatokkal, érintésekkel érdemes közelíteni.

Ugyanakkor a túl finom érintések sokszor csiklandós érzést okoznak a nőnek, ami szintén kellemetlen lehet. Meg kell találni azt a határt, ami még nem túl lágy, de nem is túl durva. Nem könnyű, de hát a szexualitás lényege ez: a partnerre maximálisan odafigyelve megtalálni pontosan azt a szintet, ami éppen kellemes és élvezetes! (Kellő előkészítés után erre már kevésbé kell odafigyelni.)

Mindenképpen a csiklóra érdemes elsősorban koncentrálni. Nőtársaim! Ha azt érezzük, hogy a férfi bizonytalan, tessék megmutatni, hogy pontosan hol van, és melyek azok a pontok, idegvégződések, amelyeket mi már saját magunknak felfedeztünk! Ez segítség a férfi számára, és önmagunk élvezetét segítjük elő általa!

Amikor a nő már kellőképpen élvezi az izgatást, akkor keményebb mozdulatokat, érintéseket is képes elviselni. Fontos a változatosság, ne egyféle mozdulatot, technikát alkalmazzon a férfi, hanem különböző technikákat variáljon, mert ez okoz igazi élvezetet – különösen, ha magától (némi segítséggel) ráérez arra, hogy milyen sorrendben és milyen sűrűn érdemes variálni ezeket. Számomra a legkellemesebb, ha finom körkörös mozdulatokkal indul az orális szex, majd különböző irányú és intenzitású mozdulatok váltakoznak a csikló, az U-pont, esetleg a hüvelybemenet környékén (a lényeg, hogy mindig a csiklóhoz kell visszatérni, és ilyenkor a visszatérés önmagában nagyon kellemes!). Lényeges a fokozatosság, tehát az elején még jó, ha sokszor kalandozik el a nyelv a csiklóról, de egy idő után már kimondottan kellemetlen, főleg, ha hosszabb ideig nem tér vissza. Megfelelően felizgult állapotban (de csak akkor, tehát semmiképpen ne ez legyen az első) már szopogatni is lehet a csiklót, beszippantani, sőt, a legnagyobb gyönyört az okozza, ha beszippantás közben folytatódik a nyelvvel való körkörös izgatás.

Sok férfi azt gondolja, hogy a nő számára az a jó, ha órákig kényeztetik őket orálisan. Elképzelhetően tartom, hogy vannak ilyen nők is, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy férfi jól végzi a dolgát, akkor szükségtelen, felesleges és kimondottan kellemetlen az órákig történő izgatás. Soha nem vágytam ilyesmire, mert ha a férfi jól csinálja, akkor néhány perc elég a csiklói orgazmushoz. Ha nem jutok el az orgazmusig, akkor egy idő után átfordul az érzés, ilyenkor már inkább kellemetlen az érintés. Olyan, mint amikor az álmosságban átlendülök egy holtponton, és már csak kínlódva forgolódom, de nem tudok elaludni.

Klitorális orgazmus után a nők többségénél a csikló túlérzékennyé válik, a legenyhébb érintés is kellemetlen. Persze egyénenként változik, hogy kinek mennyire és milyen hosszú időtartamra. Én személy szerint ilyenkor már másfajta élvezetekre vágyom, a csiklómat hosszú időre teljesen ki kell iktatni a szexualitásból. De mivel ez egyénenként változó, én mindenkit arra biztatok, hogy kísérletezzen, fedezze fel, hogy mennyi idő múltán visel el újabb izgatást, és képes-e újabb orgazmusra ilyen módon! Ha a férfi szeret hosszasan orálisan kényeztetni egy nőt, akkor áldás lehet számára egy olyan partner, aki erre alkalmas!

Természetesen a kommunikáció elengedhetetlen: jelezzük, ha valami különösen kellemes, vagy esetleg kellemetlen.

Egyénenként változhat, hogy a partnerek egyszerre, vagy külön-külön szeretnék-e az orális örömeket nyújtani egymásnak. Bár a kölcsönös örömszerzés fontos, azt gondolom, hogy néha igenis kell az önzés – a szexben is! Az a jó, ha mindkét félnek lehetősége nyílik arra, ha csak önmagára, a saját érzékeire, élvezetére kell koncentrálni. A 69-es póz igen kellemes, de nem ér fel azzal, amikor a nő csak önmagára figyel. Tovább fokozhatók az érzékek akkor, ha a nő becsukott, vagy bekötött szemmel részesül a kényeztetésben. (A férfiak számára fontos a látvány is, ami a nő számára is lehet ugyan izgató, de lényegesen élvezetesebb, ha csak befelé kell figyelni!)

Ugyancsak egyénenként változó, hogy a nő igényli-e, hogy az orális kényeztetés közben a partner a hüvelyt is izgassa. Érdemes kipróbálni külön-külön és együttesen is a csikló- és hüvelyizgatást, mert egészen másfajta élményt nyújt. Végeztem egy villámfelmérést, amelyben rendkívüli módon megoszlottak a vélemények. Vannak, akik azt vallják, hogy dupla élvezet, ha egyszerre kétféle inger éri a nőt. Mások azt vallják (velem együtt), hogy az orális kényeztetés és az ujjazás együtt olyan, mintha egyszerre néznénk tévét és hallgatnánk zenét: külön-külön 100-100% élvezetet nyújt, de amikor együttesen részesülünk a kétféle élményben, akkor megoszlik az élmény, és csak 50-50%-ban tudjuk élvezni az egyiket és a másikat is.

A csiklói orgazmus megélése pedig elősegítheti a folytatást: a hüvelyi orgazmust. Az orgazmus ellazít, megtörténik a kielégülés, így már kevésbé görcsösen koncentrálunk a hüvelyi orgazmus átélésére.

 

 

Címkék: orgazmus orális szex petting orális kényeztetés csiklói orgazmus klitorális orgazmus

A bejegyzés trackback címe:

https://szexistenno.blog.hu/api/trackback/id/tr565292085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása