Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Különböző kutatások alapján a nők 45-80%-ának nincs hüvelyi orgazmusa. Ugyanakkor vitatják azt is, hogy létezik-e egyáltalán hüvelyi orgazmus. Egyes szakértők ugyanis kétségbe vonják, hogy többféle női orgazmus létezik, tudományos kutatások alapján fiziológiai értelemben minden orgazmus ugyanolyan. Akinek azonban már volt többféle orgazmusa, az bizonyára egyetért abban, hogy – még ha fiziológiai szempontból, tudományosan igaz is az állítás – egészen más élményt nyújt a hüvelyi orgazmus, mint a csiklói. Azt is mondják, hogy örüljön, akinek egyáltalán van, és élvezze azt az egyfélét. Nem értek egyet ezzel az állásponttal.

Lehetőségem volt megtapasztalni, hogy minőségileg megváltozik a szexuális élet akkor, ha a nő képes a hüvelyi orgazmusra. Egyrészről a maga teljességében élheti meg a férfi befogadásának élményét, nincs szükség semmilyen külön technikára (pl. csiklóizgatásra), egyszerűen a partnerek összhangja, együtt mozgása válik a gyönyör forrásává. Másrészről pedig a férfi számára a nő hüvelyi orgazmusa olyan visszaigazolás a saját szexuális teljesítményével kapcsolatban, ami még teljesebbé teszi a szexuális élményt. Ezeket a tényezőket a tudományos kutatások figyelmen kívül hagyják, márpedig a hüvelyi orgazmus mindenképpen többletet jelent a szexuális kapcsolatban.

Azt is állítják, hogy a nők többsége csak 30 éves kora után válik képessé hüvelyi orgazmusra, amikor a hüvely fala elvékonyodik, ezáltal a G-pont kiemelkedik. Személyes tapasztalat alapján vitatom ezt az elméletet. 30 éves korom előtt is képes voltam néhány alkalommal hüvelyi orgazmus elérésére, bár vitathatatlanul lényegesen kisebb intenzitással és gyakorisággal, mint most. Azt gondolom azonban, hogy ha tizen-, huszonéves koromban birtokában lettem volna mindannak a tudásnak, szexuális kultúrának, amelyet jelenleg magaménak tudhatok, akkor már sokkal korábban képes lehettem volna a szexualitás maximális élvezetére.

Természetesen nem jelenthetem ki egyértelműen, hogy minden nő képes hüvelyi orgazmus elérésére. Nem vagyok a világ összes nője egy személyben, így csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni. Ugyanakkor sok nővel beszélgetve, tapasztalatainkat megosztva arra a megállapításra jutottam, hogy általában ugyanazok a gátló tényezők játszanak szerepet másoknál is, amelyek nálam is jelen voltak korábban. Mivel nekem sikerült leküzdenem ezeket, és ezáltal a szexualitás egészen új dimenziói nyíltak meg számomra, ezért szeretném nőtársaimmal is megismertetni ezeket a lehetőségeket. Garancia természetesen nincs. Létezhetnek olyan fizikai adottságok, lelki tényezők, amelyek ténylegesen lehetetlenné teszik a hüvelyi orgazmus elérését.

Azt gondolom, kedves olvasóm, hogy ha csak egy százalék esélye is van, hogy sikerül elsajátítanod a hüvelyi orgazmus készségét, hát érdemes megpróbálni! Sokkal nagyobb esélye van annak, hogy hüvelyi orgazmust érsz el, mint annak, hogy akár csak négyes találatod lesz a lottón! Vettél már valaha életedben egyetlen lottószelvényt is?

Lehet, hogy nem sikerül elsőre, másodikra, harmadikra sem. Feladni azonban nem érdemes. Edison 2000 sikertelen próbálkozás után találta fel a villanykörtét. Amikor megkérdezték tőle, hogy nem szegte-e kedvét a sok kudarc, azt felelte: nem kudarcként fogta fel, hanem próbálkozásként, amelyek mindegyike közelebb vitte a megoldáshoz.

Az első és legfontosabb tényező a hüvelyi orgazmus (és bármilyen típusú orgazmus!) elérésében a lazítás. Nem olyan egyszerű, mint hinnénk, hiszen számos gátló lényező él egyszerre a fejünkben, amelyekről már a korábbi bejegyzésekben írtam: a belénk plántált gátlásoktól kezdve a testünk elfogadásának hiányáig. Gátlás lehet, ha nincs meg a partnerrel a megfelelő testi-lelki-szellemi harmónia, eltérő szexuális kultúrával rendelkezünk, zavarok vannak a párkapcsolatban, stb. (Mindez túlnyúlik ennek a blognak a keretein, de mindenképpen említést érdemelnek.) A szexuális együttlét során célszerű minden zavaró tényezőt félresöpörni, a gátlásoktól kezdve a munkahelyi problémákon keresztül egészen addig, hogy a partnerem a hajamon könyököl. Mert a filmeken és a romantikus regényekben bizony ezeket a zavaró tényezőket kihagyják, de mi a valóságban élünk, igenis lehetnek különböző zavaró tényezők!

Azt gondolom, hogy a szexualitás élvezetében előnyt élveznek azok, akik ismernek valamilyen lazító, vagy relaxációs technikát, amellyel megtanultak a befelé figyelni, lazítani. Számomra kimondottan előnyt jelentett, hogy a relaxáció mellett egy időben jógáztam, és eleinte ugyan meglehetősen furcsán pislogtam a jógaoktatóra, amikor azt hajtogatta, hogy „lazulj bele a testhelyzetbe” – mindezt akkor, amikor valamilyen kifacsart testhelyzetben levegőt is alig kaptam, és minden porcikám minden irányban feszült. Egy idő után azonban megtanultam „belelazulni” bármilyen kényelmetlen testhelyzetbe, és aki jógázott, vagy Pilatesezett már, azt tudja, hogy amikor egy testhelyzetben ellazultunk, akkor mindig egy fokkal tovább és tovább lehet lazítani. A test és a szellem egészen fantasztikus dolgokra képes, ha egy adott (kényelmetlennek tűnő) testhelyzetben sikerült ellazulni, akkor mindig van még egy lépéssel tovább, és egy idő után olyan pózokat tudunk felvenni, amelyekről álmodni sem mertünk volna. Nemrégiben hallottam egy mondatot, ami azóta az ars poeticámmá vált: „A csoda a komfortzónán kívül kezdődik.” Mindig túl kell lépnünk azon a ponton, amit éppen kényelmesnek és biztonságosnak vélünk. Mindig egy lépéssel többet.

A szexualitásunk felfedezése során rengeteg apró kényelmetlenséggel fogunk találkozni.

  • Már megint szexelni kell, pedig reggel korán kell kelni!
  • Most tényleg le kell vetkőznöm, mikor pont most nőtt egy ronda pattanás a mellbimbóm mellett?
  • Már megint ez a kényelmetlen testhelyzet!
  • A partnerem túl nehéz/túl izzadt/túl gyors/túl lassú/túl sokat liheg/túl kevés hangot ad ki...
  • nyomja a térdemet/csípőmet/vesémet, stb.

Hogy lehet így élvezni a szexet? Lazítással. Belelazulok a kényelmetlen helyzetbe. Eltávolítok minden kellemetlen tényezőt a gondolataimból és csakis befelé, csakis az érzékeimre koncentrálok!

Lazítani alapvetően nem könnyű. Ha nem megy, gyakorold, akár a hétköznapokban! Munka, utazás közben, vagy akár a vécén ülve (komolyan!) feszítsd meg az egész tested, amennyire csak tudod, majd hirtelen engedd el a szorítást! Ismételd meg néhányszor! Ez már önmagában is egy kiváló stresszoldó módszer, érdemes gyakorolni minél többször.

Ha még így is gondot okoz a lazítás, akkor érdemes valamilyen speciális módszerhez fordulni. Szerezz be valamilyen relaxációs hanganyagot, járj el jóga- vagy Pilates-órákra, ahol megtanulod a testi-lelki ellazulást! Nekem évekbe telt, mire rájöttem erre az összefüggésre, hogy a kényelmetlen helyzetek elfogadása, és az ezekben való „belelazulás” az, ami lehetővé teszi a szex maximális élvezetét.

A szex közben maximálisan legyél jelen – fejben is! Ne a másnapi teendőkkel, a munkahelyi problémákkal foglalkozz, és azzal, hogy vajon a gyerek megírta-e a házi feladatát. Arra a fél-egy órára igazán félreteheted ezeket a problémákat! Csak önmagadra és a partneredre figyelj, és belőle is csak arra, ami a szexualitás élvezetében lényeges. Vedd észre, hogy vonzó, hogy jó az illata, kellemes a hangja, figyelmes veled. Önmagát nyújtja – neked! A te élvezetedért.

Minden mozdulata a te gyönyörödet (és persze a sajátját) szolgálja.

Figyelj befelé, és csak az érzékekre koncentrálj! Ahol egy kellemes érzést találsz, azt ragadd meg, koncentrálj arra, várd kíváncsian, hogy mi lesz belőle! Minél több érzékszerved iktatod ki, annál inkább felerősödik a bőrérzékelés, a fizikai ingerek hatása. Nem érdemes a villanyt lekapcsolni, mert a partnerednek fontos a vizuális inger, egyszerűbb, ha csak becsukod a szemed (esetleg bekötitek egy kendővel).

Van egy trükköm arra, hogyan engedjem el magam maximálisan, hogyan távolítsam el az összes negatív gátlást, gondolatot, érzést. Ez pedig nem más, mint egyfajta szerepjáték. Beleélem magam egy olyan nő helyzetébe, amilyen szeretnék lenni az ágyban: egy gátlástalan, szexéhes szuka, aki habzsolni szeretné az élvezeteket, aki kéjesen kínálja fel magát a partnerének. Nem az a lényeg, hogy kifelé mennyire hitelesen tudom eljátszani ezt a szerepet: a lényeg az, hogy önmagamat mennyire tudom meggyőzni arról, hogy ez a nő jelenleg én vagyok. Ha ez sikerül, akkor minden könnyebben megy: hiszen egy ilyen nő nem szégyellősködik, amikor le kell dobnia a ruháját, nem aggódik azon, hogy megfelel-e a partnerének, mert egészen biztos benne, hogy igen! Egy ilyen nő nem fél kimutatni, kimondani a vágyait! Egy ilyen nő nem gondol másra, csakis a partnerére, egymás élvezetére! Egy ilyen nő képes a partnere számára élvezetet nyújtani, és képes tőle elfogadni azt! Egy ilyen nő élvezi a szexet!

Ha ezt elhiszem önmagamról, meggyőzöm magam, hogy ez a nő én vagyok, és önmagam számára hitelesen játszom el a szerepet, akkor nyert ügyem van!

A lelki oldás mellett természetesen fizikailag is „rendben lévőnek” kell lennünk. A hüvelynek rugalmasnak kell lenni, a gátizomnak megfelelően zárni, nem elég csak befogadni a férfi nemi szervet, hanem szabályosan rá kell „cuppanni”.

Rengeteget segít ebben a nemi szervek (hüvely, gát) izmainak tornáztatása, a Kegel-gyakorlatok, amelyeket azoknak is kimondottan ajánlok, akiknek nincsenek szexuális problémáik, ugyanis még fokozni is lehet az élvezeteket!

A férfi számára hatalmas élmény, amikor a megfelelő pillanatban rászorítok, vagy szabályosan masszírozom a hüvelyemmel a férfiasságát. Mindemellett pedig a női orgazmuskészséget is jelentősen javítja a torna, nem csak a gyönyör elérésében, hanem az intenzitásának fokozásában is szerepet játszik!

A kulcs tehát: szorítás és elengedés. Testileg, lelkileg! Tanuljuk, gyakoroljuk folyamatosan ezeket a technikákat, ne csak a szexualitásunk, hanem önmagunk, saját jól-létünk érdekében is! Az csak egy kellemes mellékhatás, hogy a szexuális élvezeteket is elősegíti, ha megtanuljuk a megfeszítés és az ellazítás különböző testi-lelki technikáit!

Címkék: szerepjáték lazítás gátlás hüvelyi orgazmus G-pont vaginális orgazmus Kegel-gyakorlatok

A bejegyzés trackback címe:

https://szexistenno.blog.hu/api/trackback/id/tr855292092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása